Barion Pixel

Anyák napi információk

Az édesanya mindenki életének egyik legfontosabb személye. Szerezzen neki örömet, és lepje meg egy szép anyák napi virággal! Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat az anyák napi rendelésekkel kapcsolatban.

A kiszállítás Anyák napján egészen este 7-8 óráig történik, kérem, legyenek türelemmel. A kiszállítás pontos időpontjáról nem tudunk felvilágosítást nyújtani, ezért kérjük, ezzel kapcsolatban ne keressenek telefonon, így annál gyorsabban tudjuk a megrendeléseket teljesíteni.

Kérjük, gondosan ellenőrizzék, hogy a szállítási cím, beleértve a telefonszámot is, pontos és hiánytalan. Nem vállalunk felelősséget azért, ha a küldeményt nem sikerül, vagy nem időben sikerül kézbesíteni a helytelen vagy hiányos cím vagy telefonszám miatt.

A virágok nagy része importból származik és a járványhelyzet miatt nem minden virág beszerzése lehetséges, ezért minden megrendelésnél a helyettesítés megengedett. Az ebből adódó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A lehetőségek szerint mindent megteszünk, hogy a vevőink igényeit kielégítsük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük